Експерти назвали найнадійніші автомобілі

0
584

Опубліковано щорічний рейтинг найнадійніших і якісніших автомобілів світу, складений експертами компанії JD Power and Associates. Список сформований після опитування покупців нових авто про проблеми, які вони зазнали за перші три місяці після придбання машини. Підсумковий індекс надійності представляє число проблем на 100 опитаних автовласників.

Всі три перших місця за індексом надійності в 2018 році зайняли корейські бренди. Кращим визнано Genesis, за ним слідують Kia і Hyundai.

Результат марки Genesis – індекс 68 (68 скарг на сто автовласників). На другому місці Kia (72), на третьому – Hyundai (74). Далі йдуть Porsche (79) і Ford (81).

Як повідомляється, свої результати серйозно поліпшили Mazda, Mitsubishi, Cadillac, Infiniti, Hyundai і Lexus. В кінці списку опинилися Volvo, Jaguar і Land Rover.

Найбільше нагород у різних категоріях в своєму сегменті отримали концерни Ford Motor, Hyundai Motor, BMW, General Motors, і Nissan Motor.

У рейтингу відзначені наступні моделі Ford – Ford Expedition, Ford Mustang, Ford F-Series Super Duty, Lincoln Continental і Lincoln MKC.

Серед машин Hyundai найвищі оцінки отримали Genesis G90, Hyundai Tucson, Kia Rio і Kia Sorento.

Лідируючі моделі General Motors – Buick Envision, Chevrolet Silverado 1500 і Chevrolet Silverado HD.

Інші моделі з найвищим рейтингом в своєму сегменті – BMW 4 Series, BMW X1, BMW X6, Nissan Altima, Nissan Frontier, Nissan Maxima, Acura ILX, Dodge Grand Caravan, Mercedes-Benz GLA, і Toyota Corolla.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!