Авто

Новий кросовер Renault 4 показали на фото

Share

Бюджетний кросовер Renault 4 готують до прем’єри. Це недорогий електромобіль від французької компанії, який виконають у ретро-стилі. З’явилися нові фото моделі Renault 4 EV. Деталі повідомляє сайт Carscoops.

Нові зображення розкривають формат недорогого електричного кросовера Renault 4 EV. Але кузов захований під плівкою камуфляжу, що не дозволяє розглянути дрібні деталі.

 

 

Оригінальний Renault 4 виробляли з 1962 по 1994 рік. Це один із найбільш масових автомобілів в історії світового автопрому та справжня ікона французького виробника. Ретро-риси з’являться у новому спадкоємці.

Очікується, що у 2025 році Renault 4 вирушить у виробництво. Силует моделі відсилає до знаменитого класичного хетчбека ХХ століття, це вже добре помітно.

Спереду має з’явитися лаконічна глянсова панель чорного кольору та акуратні фари. Позаду – вертикальні ліхтарі. Також, напевно, дешевий електромобіль Renault отримає незабарвлені пластикові деталі на бамперах, які підкреслять його позашляховий характер. Але це буде все ж таки компактний міський кросовер з довжиною кузова до 4,2 м.

Точних характеристик поки що немає. Швидше за все, машина отримає двигун на 134 к.с. Компанія раніше натякала на запас ходу близько 400 км. Також у лінійці планується фургон у ролі легкого комерційного автомобіля.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман
Tags: Renault

Останні записи

Volkswagen приймає замовлення на новий Golf GTI

Новий Volkswagen Golf GTI, крім інновацій, отримав нову інформаційно-розважальну систему, нове програмне забезпечення, новий дизайн.…

19.05.2024

Бюджетний кросовер Dacia Duster 2024 ще подешевшав

Не так давно кросовер Dacia Duster 2024 отримав серйозне оновлення. Автомобіль вже продається на основному…

19.05.2024

Фахівці назвали прості способи як правильно перевірети автомобіль

Відомий американський Автомеханік Скотті Кілмер закликав водія постійно стежити за технічним станом автомобіля. Серед іншого,…

19.05.2024

У продажу з’явився суперкар Ferrari у стилі McDonald’s

Ferrari 296 GTB став першим дорожнім суперкаром італійської марки з двигуном V6, оскільки раніше аналогічний…

19.05.2024

Mitsubishi намекнула на новое поколение внедорожника Pajero Sport

Два тижні тому компанія Mitsubishi показала, як зміниться її позашляховик Pajero Sport (на деяких ринках…

19.05.2024

Рестайлінг Sportage: як зміниться найпопулярніший кросовер Kia з оновленням

Sportage залишається найпопулярнішою моделлю у SUV-лінійці південнокорейського автовиробника Kia. Автомобіль, який пережив зміну поколінь у…

19.05.2024