Як міг би виглядати Mitsubishi Lancer Evo нового покоління

0
89

Компанія Mitsubishi припинила виробництво моделі Lancer Evolution у період з 2015 до 2016 року. Після десяти поколінь ексклюзивний сегмент спортивних седанів виявився майже головним його представником. І навіть майже через 10 років питання про його повернення, як і раніше, не стоїть на порядку денному для Mitsubishi.

Втім, це не влаштовує не лише фанатів Evo, а й деяких автомобільних дизайнерів. Один із них – художник із ніком «Hycade», який намалював рендери Lancer Evolution XI покоління. Готуючи зображення, він надихався попередньою генерацією 4-дверки, надавши їй нотки сучасності.

Як видно на спекулятивних ілюстраціях, що супроводжують цю статтю, попереду машина має характерні радіаторні грати десятого покоління, до яких дизайнер додав широкий бампер з великими повітрозабірниками, величезний спліттер і вузькі світлодіодні фари, що надають седану агресивності.

Збоку в очі сильно кидаються розкльошені крила, великі спідниці, аеродинамічний придаток за передніми колесами та невеликі дзеркала заднього виду.

Ззаду «одинадцятому» Lancer Evolution дизайнер «привласнив» крутим чином нахилене заднє скло, сучасну інтерпретацію класичного спойлера, довгі задні ліхтарі з внутрішнім малюнком у вигляді штрихів та великий дифузор.

Седан спирається на п’ятиспиці колісні диски чорного кольору, які на контрасті поєднуються з яскраво червоним кузовом.

Технічних подробиць про свій проект автор рендерів не надав, але більшість чекали б на появу під капотом машини 2-літрового 4-циліндрового турбомотора, пов’язаного з механічною коробкою передач і системою постійного повного приводу потужністю близько 400 кінських сил.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!