Новий Volkswagen Tiguan L Pro показали на «живих» фото

0
282

Схема з трьома екранами на передній панелі вже давно освоєна автовиробниками з Піднебесної, а зараз їх стопами пішла Volkswagen. У Китаї «наживо» сфотографували новий Volkswagen Tiguan L Pro (він ще не представлений офіційно), і у нього «цифрове трюмо» спереду.

Треба сказати, нові Porsche Cayenne, Macan та Panamera у топових версіях мають по три екрани спереду, але вперше таке рішення з’явилося на народному кросовері Volkswagen AG. Що цікаво, ця машина (Tiguan L нового покоління) з’явиться і в США (там називатиметься просто Tiguan), і в Європі (як Tiguan Allspace).

Значок R на мініатюрній решітці радіатора говорить про те, що на фото Volkswagen Tiguan L Pro у топовій версії R-Line. Бампер і головна оптика чудово нагадують ці елементи електромобілів Volkswagen лінійки ID. На фото збоку добре видно аеродинамічні колісні диски пристойного розміру.

Якщо не брати до уваги появу екрана перед переднім пасажиром, то нічого особливо нового в інтер’єрі Tiguan L Pro – все оформлене на кшталт європейського Tiguan третього покоління.

Для Volkswagen Tiguan L Pro заявлено один 2,0-літровий бензиновий мотор, але у двох варіантах потужності: 186 і 220 к.с. Про коробку передач нічого не повідомляється, але з великою ймовірністю цей кросовер отримає 7-ступеневу роботизовану коробку передач.

Офіційна прем’єра і нового Tiguan L, і нового Tiguan L Pro відбудеться у Китаї пізніше цього року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!