Categories: Авто

Які японські авто можна купувати не роздумуючи

Share

Японський автопром цілком заслужено славиться в усьому світі надійністю і широким асортиментом своєї продукції. Це один з тих небагатьох випадків, коли автомобільна промисловість держави може задовольнити практично будь-яке замовлення клієнта. Проте, завжди знайдуться бренди, які в чомусь краще за інших, чию продукцію можна в абсолютній більшості випадків брати без сумніву.

1. Toyota

Компанія, яка користується безмежною довірою з боку автомобілістів. Цього компанія домоглася багато в чому завдяки найсуворішому контролю якості своєї продукції. До головних плюсів автомобілів Toyota варто віднести простоту внутрішнього простору, доступність ремонту і запчастин, легкість в обслуговуванні і високу надійність. Машини компанії традиційно витривалі і добре поводяться на дорозі. Найбільш популярними моделями на сьогоднішній день залишаються Corolla, Land Cruiser, Camry, Verossa і RX300.

2. Nissan

Машини Nissan користуються незмінним попитом. Надійність конструкції, висока потужність двигуна, якісна трансмісія – ось три чинники, які будуть справедливі відносно більшості ходових моделей бренду. Одним з кращих автомобілів на даний момент можна вважати модель Almera. Уваги гідні також Skyline, Gloria, Laurel, Leopard і Cima.

3. Mitsubishi

У Mitsubishi вражаюча продукція. З одного боку, машини компанії досить надійні. З іншого боку (при вже сказаному!) Вони примудряються демонструвати «приголомшливу» примхливість, особливо в жорстких умовах. Не варто забувати і про «кришталеві» підвіски Mitsubishi, які мало підходять для наших доріг. Дивно, що при всьому при цьому, машини бренду користуються стабільним попитом. Найчастіше покупці зупиняють свій вибір на Pajero, Lancer і Galant.

4. Subaru

Двигуни компанії відмінно поводяться в умовах міжсезоння. Впевнено почувають себе машинки і на засніжених дорогах. Єдино «але», це неймовірна чутливість Subaru до якості палива. Вона майже така ж, як у «серпанкових панянок» Mitsubishi.

5. Honda

Автомобілі Honda досить популярні в усьому світі. Все сімейство автомобілів в цілому може похвалитися хорошим дизайном. У машин Honda відмінні двигуни. Ці автомобілі стійкі і комфортабельні, але потребують постійної уваги. Причому, досить дорогої уваги: масло, бензин, техобслуговування – все для Honda має бути по вищому розряду. Що ж стосується найбільш популярних моделей, то розхапують Accord, Legend, Saber і Torneo. Само собою ті, хто може дозволити собі такі авто.

6. Mazda

Машини відрізняються високою надійністю, витривалістю і невибагливістю. Нерідко ніяких проблем з авто не з’являється навіть після 2-3 років експлуатації. Втім, перевантажувати творіння Mazda все-таки не варто. Як і у випадку з іншими японськими авто на ринку, бичем машин залишається слабка підвіска. Лінійка автомобілів Mazda 2, Mazda 3, Mazda 6 так і зовсім справжня легенда.

7. Suzuki

Звичайно, конкурувати з гігантами на кшталт Toyota і Mazda не може, проте всіх «китайців» обставить за рівнем якості і комфорту однією лівою.

8. Lexus

Преміальний бренд, створений компанією Toyota. Візитною карткою компанії вже давно стала її хвалена гібридна підвіска. Втім, зроблена вона була якраз не умільцями Lexus, а майстрами з Toyota.

9. Infiniti

Компанія Nissan завжди жорстко конкурувала з Toyota. Бренд намагається ні в чому не відставати від конкурентів. Деякий час назад він запустив свою власну марку люксових авто. Орієнтована вона була головним чином на американського споживача, але знайшла своїх шанувальників і в інших країнах .. Найяскравішим представником можна вважати кросовер Infiniti FX35/45.

10. Acura

Автомобільний бренд, який тільки починає свою ходу ринку. Перші кроки, проте, досить впевнені. Преміальний напрямок Honda вже відзначилося кроссоверами MDX і RDX.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Експерти виявили екологічну небезпеку від електричних автомобілів

За словами експерта, незважаючи на те, що електромобілі не виробляють викиди при експлуатації, процес їх…

28.04.2024

Аналітики: продажі електрокарів зростуть у 2024 році

Цього року очікується, що глобальний продаж електромобілів досягнуть 17 мільйонів одиниць, про це заявили в…

28.04.2024

Названі найбезпечніші марки авто у світі

Виробники авто постійно вдосконалюють технології, щоб зробити керування максимально безпечним. Зовнішній вигляд, ціна та комфорт…

28.04.2024

Bentley анонсувала новий лімітований спорткар

Влітку 2022 року, за дебютом відкритого спорткара Bentley Mulliner Bacalar, який відродив традицію виробництва ексклюзивних…

28.04.2024

У нового кросовера Kia Sorento 2024 виявлено небезпечні проблеми

У двох Kia Sorentos 2024 року випуску під час дилерського огляду було виявлено несправність гідропідсилювача…

28.04.2024

Черги на кордоні – які пункти пропуску вже переповнені зранку

У неділю вранці (28 квітня) на кількох пунктах пропуску на українському кордоні утворилися черги. Водіїв,…

28.04.2024