В мережі показали, як виглядатиме універсал BMW i3 Touring

0
322

У 2013 році компанія BMW представила свій перший серійний електрокар i3, який виявився хетчбеком. Майже через 10 років машину зняли з виробництва і привласнили це ім’я для седана, що продається в Китаї. Але в Європі продаватимуть не його, а зовсім іншу 4-двері.

Разом з тим, німецька преса стверджує, що у нового i3 буде навіть варіант у кузові універсал. Як він може виглядати, показали ілюстрації журналу «Auto Bild».

Візуально-електричний універсал i3 Touring, швидше за все, буде заснований на концепт-карі Neue Klasse, показаному в 2023 році. Машині дістанеться подвійна решітка радіатора, яка розтягнеться в ширину, а також власні фари.

Основні зміни в порівнянні з седаном в i3 Touring мають відбутися з кормою автомобіля, де з’являться унікальні задні ліхтарі, що об’єднані між собою скляною смугою.

Доповнити загальну картину в екстер’єрі універсала чекає світлодіодний логотип BMW на двері багажника і спойлер на даху для оптимізації аеродинаміки.

Технічний бік проекту засекречений, але німецькі інсайдери впевнені, що потужність універсалу i3 Touring складе від 200 до 500 кінських сил. Втім, очікується, що М-варіанту будуть доступні деякі можливості збільшити ці цифри.

Щодо запасу ходу, то вони орієнтуються на показник близько 500 кілометрів за циклом WLTP.

Поява седана BMW i3 в Європі запланована на 2025-й рік, а універсал дістанеться дилерських центрів пізніше (орієнтовно в 2026-му).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!