Названо 3 кросовери, які надійніші, ніж Toyota RAV4

0
98

Toyota має репутацію компанії, що випускає міцні та довговічні автомобілі, так що коли мова заходить про надійність, перше, що багатьом спадає на думку, це її машини.

Але навіть самі, здавалося б, «невбивні» моделі «Тойоти» часом можуть поступатися суперникам у цьому показнику, що довело недавнє дослідження « iSeeCars ».

Згідно з результатами підрахунку технічних проблем, проведеного аналітиками, у 2024 році Honda CR-V, Subaru Outback та Subaru Forester є надійнішими, ніж Toyota RAV4.

У списку найбезвідмовніших компактних SUV цього року найкращим став Honda CR-V (9 балів із 10). Subaru Outback розташувався на другому рядку з оцінкою в 8,8 балів з 10, тоді як Forester опинився на третій позиції, заробивши 8,6 бала.

Що стосується їх прямого конкурента в особі Toyota RAV4, то йому в ТОП надійності дісталося тільки четверте місце, а отриманий бал склав всього 8,4 з 10.

Нагадаємо, вся трійка SUV, яка випередила найпопулярніший кросовер Toyota з точки зору безпроблемної експлуатації, зараз продається в Росії (паралельно імпортовані машини).

За нові Honda CR-V 2024 випуску просять від 3,3 до 6,6 мільйона рублів. Subaru Outback оцінений у нас від 5,8 до 6,3 мільйонів рублів, а Subaru Forester коштує від 4,2 до 5,6 мільйона рублів залежно від версії.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!