Названо автомобілі, які з великою ймовірністю зламаються через 150 тисяч км пробігу

0
1105
Названо автомобілі, які з великою ймовірністю зламаються через 150 тисяч км пробігу

У сучасному світі позначка 150 тисяч кілометрів пробігу для багатьох автомобілів є знаковою, адже саме до цього порога на машину найчастіше діє гарантія. Після того, як машини виходять за межі цієї цифри, з ними періодично починаються технічні неприємності.

Експерт Джейкоб Картер та автор блогу Engine Rev Up , присвяченого тонкощам технічного обслуговування та ремонту машин, назвав десятку автомобілів, які можуть стикатися з серйозними поломками, а також проблемами з їх усуненням після того, як перевищать кордон у 150 тисяч км.

Nissan Altima

Середньорозмірна чотиридверка, в якій існує тенденція до передчасного виходу з ладу безступінчастої автоматичної трансмісії. Причому відбувається це найчастіше після позначки в 150 тисяч кілометрів пробігу.

BMW 3-Series

Автомобіль, відомий своєю динамікою та якісним салоном, а також інноваційними технологіями. Втім, невдовзі після 150 тисяч км їм часто потрібний дорогий ремонт двигуна та електрики.

Land Rover Discovery

Незважаючи на те, що Land Rover Discovery має привабливий дизайн і високий рівень оснащення, у нього склалася репутація дуже ненадійного автомобіля.

За словами експерта, багато власників позашляховика стикаються з такими неприємними несправностями як вихід з ладу превмопідвіски, передчасна відмова трансмісії, а також електричні аномалії.

Fiat 500

Компактний та стильний міський автомобіль, відомий своїм європейським шармом та відмінною маневреністю. Незважаючи на свій чарівний дизайн, машину важко назвати надійною. Вона страждає від проблем із двигуном, а обмежений простір усередині моторного відсіку робить його ремонт далеко не найдешевшим.

Jeep Wrangler

Культовий американський позашляховик, відомий своєю міцною конструкцією та винятковими можливостями на бездоріжжі. Ось тільки з надійністю в нього біда. По-перше, його кузов схильний до появи іржі, а після 150 тисяч км пробігу підвіска і кермо вимагає постійної уваги з боку механіків.

Ford Fiesta

Незважаючи на те, що Ford Fiesta хвалять за її маневреність і високу паливну економічність, машина страждає від ряду «болячок», які добре виявляють себе через 150 тисяч кілометрів пробігу. Йдеться як про проблеми з трансмісією, так і електрикою.

Chrysler 200

Середньорозмірний седан, відомий своїм елегантним дизайном та зручним салоном, що поєднує стиль та практичність. Втім, за словами експерта, після того, як на одометрі машини з’явиться цифра в 150 тисяч км, варто чекати, що в якийсь момент доведеться заїхати на ремонт двигуна, а потім трансмісії і навіть електрики.

Volkswagen Tiguan

Кросовер з відмінними динамічними характеристиками, керованістю та продуманим салоном, але не з найнадійнішою трансмісією, яка має властивість виходити з ладу після подолання порога 150 тисяч км.

Mini Cooper

Компактний хетчбек із характерним дизайном популярний у тих, хто хоче виділитися на дорозі. Але розплатою за це можуть бути постійні проблеми, пов’язані з витоком масла, відмовами турбокомпресора, а також несправності підвіски та електрики.

Tesla Model S

Електромобіль, що прославився своїм вражаючим прискоренням та передовими технологіями. Ось тільки з батареєю у більшості з таких машин все не так добре, як багато хто думає.

Стверджується, що тяговому акумулятору в «есках» нерідко приходить кінець приблизно на 150 тисяч кілометрів пробігу, або незабаром після досягнення цієї позначки.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!