Стала відома найбезпечніша модель Toyota

0
31

Раніше машини їздили без ременів безпеки, але зараз безпека є пріоритетом для більшості автовиробників. Нещодавно одна з найбільших організацій, що відповідають за перевірку цього показника в автомобілях (IIHS), посилила свої стандарти, що ускладнило для автомобілів більшості автовиробників проходження краш-тестів. А з боку Toyota випробування підкорилося поки що лише одній моделі.

Найвищу оцінку з точки зору безпеки експертами IIHS було присуджено гібриду Toyota Prius. Машині дістався рейтинг Top Safety Pick+, який говорить про те, що автомобіль є зразковим з погляду захисту водія, пасажирів та пішоходів.

Нагадаємо, IIHS оцінює транспортні засоби на основі фронтального краш-тесту з 40-відсотковим перекриттям, а також наявності або відсутності систем активної безпеки. Машина проходить через чотири симуляції зіткнень, а також випробування на виявлення пішоходів у денний та нічний час.

У проведеному нещодавно тесті Toyota Prius 2024 отримала хорошу оцінку практично в кожному з параметрів, що перевіряються, за що заручився похвалою від представників IIHS.

Але «Тойота» не єдиний бренд, автомобіль якого має рейтинг Top Safety Pick+. Серед інших переможців у випробуваннях на безпеку значаться: Subaru Ascent, Ford Explorer та Tesla Model Y.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!