Новий пікап на базі Subaru Forester – перші зображення

0
84

В останні роки в сегменті пікапів з’явився зовсім новий клас, що представляє собою категорію легких машин, що пропонують комфорт кросовера і місткий відкритий відсік вантажу, властивий «утилітарникам».

Зараз у ньому активними гравцями є моделі Hyundai Santa Cruz та Ford Maverick, але ходять чутки, що подібну машину можуть розробити у Subaru. Як вона може виглядати, показали на перших рендерах.

Комп’ютерну візуалізацію пікапа Subaru підготував незалежний художник із Малайзії з ніком Theottle. Під час створення зображень він орієнтувався на дизайн шостого покоління кросовера Forester, а також легких пікапів Hyundai Santa Cruz та Ford Maverick.

Незважаючи на подовження кузова за рахунок появи вантажної платформи, в гіпотетичному пікапа Subaru його автору вдалося зберегти оригінальну колісну базу, яка в Forester становить 2670 мм.

Більше того, машина отримала чотири двері та два ряди сидінь, за якими тепер розташовується не багажник, а вантажна платформа.

Жодних підтверджень того, що в Subaru збираються підготувати легкий пікап, поки що немає. Раніше в гамі моделей цієї японської марки вже було кілька вантажівок. Перший звався Brumby/BRAT (284) і сходив з конвеєра в період з 70-х по 90-і роки минулого століття.

На початку «нульових» його змінником виявився пікап Baja, який провалився на ринку та був знятий із виробництва у 2006 році.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!