Авто

Нове покоління Mitsubishi Delica (D:6): машина зміниться до невпізнання

Share

Mitsubishi Delica D:5, що є чимось середнім між мінівеном і кросовером, продається з далекого 2007 року. За останні майже 20 років машина практично не змінювалася, але незабаром її може очікувати довгоочікувана зміна покоління. Як виглядатиме Delica D:6, напередодні показали незалежні дизайнери з Японії.

Автомобільний журнал з «Країни сонця, що сходить» під назвою «BestCarWeb» опублікував перші рендери дизайну свіжої «Деліки», судячи з яких машина зазнає істотних змін в екстер’єрі.

У своїй роботі художники черпали натхнення з концепт-кара D:X Concept зразка осені минулого року (на зображенні нижче), що вважається провісником нового покоління Delica, але постаралися зробити машину трохи менш футуристичною і більш підходящою під реальні дорожні умови.

Новий японський мінівен придбав перероблений передній бампер, а також втратив Т-подібну світлодіодну оптику, яку замінили L-подібні блоки. У машини з’явилися повноцінні дзеркала заднього виду, а також більш виражене пластикове обваження по периметру кузова, і висувні ручки.


Цьогорічна «Деліка» побудована на шасі кросовера Outlander. І схоже, що нова генерація цієї моделі збереже цю платформу. Разом з тим, машина трохи збільшиться в габаритах (довжина досягне 4,8 метрів, а ширина і висота дорівнюватимуть 1,8 метрам). Максимальний дорожній просвіт становитиме близько 20 см.

Інсайдери стверджують, що в моделі D:6 інженери Mitsubishi постараються зробити її кузов максимально жорстким на скручування, що дозволить їй демонструвати кращу керованість і зручніше на бездоріжжі. За систему повного приводу в ній відповідатиме технологія S-AWC, а як двигун задіяють високонадійну гібридну систему PHEV.

Прем’єра нового покоління Delica має відбутися у 2025 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман
Tags: Mitsubishi

Останні записи

Сервісні центри МВС відновили послугу щодо замовлення індивідуальних номерних знаків

Міністерство внутрішніх справ України повідомило, що популярні серед водіїв індивідуальні номерні знаки знову доступні для…

16.05.2024

Volkswagen оголосив грандіозні знижки на свій електромобіль

Головна автомобільна новина для ринку США: покупка Volkswagen ID.4 2023 зараз може стати відмінною угодою…

16.05.2024

Renault показала 300-сильний гібридний Rafale

Лінійку флагманського Renault Rafale 2024 поповнила топова спортивна версія E-Tech 4x4 300 HP. Купе-кросовер є найшвидшою…

16.05.2024

Honda готує сім нових електромобілів

Компанія Honda розповіла про плани щодо розвитку свого електричного напрямку. З 2026 року почнеться глобальне…

16.05.2024

Nissan хоче відродити позашляховик XTerra: як він може виглядати

У світі знову спостерігається попит на рамні позашляховики, що змушує багатьох автовиробників не тільки не…

16.05.2024

Bentley Continental GT нового покоління буде представлено у червні

Bentley готується представити четверте покоління свого знакового Continental GT . Новий розкішний гран-турер отримає оновлену…

16.05.2024