Абсолютно новий Nissan Navara показали на перших зображеннях

0
235

Пікап Navara з’явився в лінійці Nissan далекого 1997 року. Актуальна генерація цієї моделі продається з 2014 року і потребує кардинальної зміни поколінь навіть незважаючи на два рестайлінги, проведені в 2019 та 2020 роках.

Як виглядатиме реформований японський утилітарник на неофіційних зображеннях показав незалежний дизайнер із Малайзії, відомий як Theottle.

На думку автомобільного художника, з переходом у наступну генерацію «Навару» очікує суттєве перетворення, порівняно з її попередником. Машина отримає дизайн, що виглядає сучасніше і при цьому брутально.

Спереду на пікап очікує поява широкої радіаторної решітки з горизонтальними ламелями, а також С-подібних денних ходових вогнів і нового високого капота, а ззаду інших ліхтарів та відкидної кришки вантажного відсіку.

Нижню частину кузова прикрасить «кросоверний» пластиковий обвіс, що захищає крила та спідниці пікапа від подряпин при їзді бездоріжжям.


Жодних офіційних подробиць про проект нового Navara зараз немає, але ходять чутки, що машина дебютує протягом 2024 року. В її основу ляже платформа, яка співпадатиме за своєю конструкцією з іншою популярною в цьому сегменті моделлю – Mitsubishi L200/Triton.

Лінійка двигунів автомобіля поки що засекречена, але не виключено, що через певний період після запуску у «свіжої» Navara з’явиться як гібридна, так і повністю електрична силова установка.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!