Toyota випустить нову GR Supra: перші зображення і подробиці

0
202

Toyota працює над новим поколінням як звичайного купе Supra, так і його “підігрітої” GR-версії. Японським інсайдерам вдалося з’ясувати деякі подробиці про другий проект, а також показати, який вигляд може мати такий автомобіль.

Судячи з рендерів, показаних на порталі “BestCarWeb”, повністю нова GR Supra отримає суттєві відмінності від свого попередника. Автомобіль стане ширшим і присадкуватішим, у кузові якого зміниться практично все – від капота, бампера і головної оптики до боковин і задніх ліхтарів.

Як і нинішня модель, нова GR Supra буде розроблена спільно з BMW. В актуальному спорткупе німці відповідали за базову концепцію машини, але дизайном кузова і налаштуванням підвіски обидві компанії займалися самостійно. У новому проекті, найімовірніше, цей підхід збережеться.

Довжина машини має становити 4,4-метра, ширина – 1,9-метрів, а висота – 1,3-метра. Відстань між осями дорівнюватиме 2,5-метрам.

Згідно зі свіжою інформацією, GR Supra в новому поколінні буде приводитися в рух не тільки електричною силовою установкою (як повідомлялося раніше), але ще і двигуном внутрішнього згоряння в складі м’яко-гібридної системи. Причому варіант із ДВЗ дебютує раніше – у 2025 році, а версія з електромотором з’явиться тільки через рік.

Орієнтовна ціна нової Toyota GR Supra може становити близько 13 мільйонів ієн (приблизно 3,5 мільйонів гривень). Машину випустять обмеженим накладом всього в 200 штук.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!