Авто

Audi анонсувала новий компактний електромобіль: дебют незабаром

Share

Наступним кроком у виході Audi на ринок електромобілів стане компактний кросовер Q6 E-Tron, дебют якого підтвердив автовиробник на 18 березня. Цей автомобіль є братом електричного Porsche Macan, який був представлений наприкінці січня, і обидві моделі побудовані на новій розробленій платформі PPE від Volkswagen Group, призначеної для серійних електромобілів преміум-класу.

Audi поки не розкрила технічні характеристики Q6 E-Tron, але відомо, що Macan буде оснащений стандартним акумулятором на 100 кВт/год та електродвигуном на кожній осі. Також у стандарті передбачено 800-вольтову електросистему, що дозволяє заряджатися зі швидкістю до 270 кВт. Найбільш потужною версією на момент запуску стане Macan Turbo з потужністю 630 л.

Підтверджено, що Macan надійде у продаж у США як модель 2024 року. Плануються як звичайний кросовер, і варіант більш купеобразной форми. Останній носитиме позначення Sportback, так само, як і більший Q8 Sportback E-Tron.

Audi надала попередній огляд дизайну інтер’єру Q6 E-Tron восени минулого року. Панель приладів буде вигнута, спрямована у бік водія та інтегрована з цифровим комбінованим приладом діагоналлю 11,9 дюйма та сенсорним екраном мультимедійної системи 14,5 дюйма. Також буде доступний проекційний дисплей з доповненою реальністю, ймовірно, як опція.

Інформаційно-розважальний комплекс буде новим, розробленим на базі Android із дизайном від Cariad, підрозділи з програмного забезпечення VW Group.

Cariad також розробила функцію для Q6 E-Tron, яка дозволить власникам змінювати світлові сигнатури денних ходових вогнів як фар, так і задніх ліхтарів.

Виробництво Q6 E-Tron буде налагоджено на заводі Audi в Інгольштадті, Німеччина, який готується до виробництва автомобілів на базі платформи PPE, а також виробництва акумуляторів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман
Tags: Audi

Останні записи

Сервісні центри МВС відновили послугу щодо замовлення індивідуальних номерних знаків

Міністерство внутрішніх справ України повідомило, що популярні серед водіїв індивідуальні номерні знаки знову доступні для…

16.05.2024

Volkswagen оголосив грандіозні знижки на свій електромобіль

Головна автомобільна новина для ринку США: покупка Volkswagen ID.4 2023 зараз може стати відмінною угодою…

16.05.2024

Renault показала 300-сильний гібридний Rafale

Лінійку флагманського Renault Rafale 2024 поповнила топова спортивна версія E-Tech 4x4 300 HP. Купе-кросовер є найшвидшою…

16.05.2024

Honda готує сім нових електромобілів

Компанія Honda розповіла про плани щодо розвитку свого електричного напрямку. З 2026 року почнеться глобальне…

16.05.2024

Nissan хоче відродити позашляховик XTerra: як він може виглядати

У світі знову спостерігається попит на рамні позашляховики, що змушує багатьох автовиробників не тільки не…

16.05.2024

Bentley Continental GT нового покоління буде представлено у червні

Bentley готується представити четверте покоління свого знакового Continental GT . Новий розкішний гран-турер отримає оновлену…

16.05.2024