Volkswagen збирається випустити новий позашляховик, який відбере покупців у Toyota 4Runner

0
173

Компанія Volkswagen придивляється до всіх своїх конкурентів, але коли йдеться про бестселерів Toyota, німці приділяють її моделям особливу увагу. Напередодні глава відділу дизайну VW Commercial Vehicles Альберт Кірцінгер виклав у соціальній мережі LinkedIn зображення, яке демонструє дизайн потенційного позашляховика на базі пікапа Amarok.

За словами фахівця, компанія вже розглядала можливість появи нового позашляховика, збудованого з використанням платформи Amarok. І навіть дійшла до дослідницької фази, в рамках якої було підготовлено цю візуалізацію.

Втім, у певний момент роботи над проектом зупинилися, але це не означає, що йому не дадуть зелене світло в майбутньому.

Зараз у Volkswagen немає жодних позашляховиків у США, за конструкцією схожих з Toyota 4Runner, що змушує керівництво німецького автовиробника задуматися про втрачену вигоду.

У майбутньому у компанії з’явиться позашляховий суббренд Scout, але він випускатиме виключно електромобілі, тоді як сегмент великих всюдиходів з ДВС, до якого входить як Toyota 4Runner, так і Ford Everest, так і залишиться незадіяним.

Журналісти зв’язалися з головним дизайнером VW і уточнили, чи є викладений ним рендер провісником майбутнього позашляховика компанії, на що отримали наступну відповідь:

«Вибачте, але більше ніяких натяків».

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!