Citroen оновив лінійку недорогих автомобілів

0
158

Citroen вніс значні поліпшення в лінійку своїх автомобілів, додавши нову гібридну систему моделі C4 і C4 X, а також запропонувавши збільшений запас ходу для електричних версій e-C4 і e-C4 X завдяки більш ємному акумулятору на 54 кВт-год.

Тепер, крім стандартного бензинового двигуна PureTech , C4 і C4 X доступна нова гібридна установка Hybrid 136 . Вона складається з 1,2-літрового бензинового двигуна з трьома циліндрами та шестиступінчастою роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями та вбудованим електромотором.

Електродвигун отримує енергію від невеликої акумуляторної батареї на 48В, що дозволяє автомобілям проїжджати менше одного кілометра виключно на електричній тязі. Це особливо корисно для маневрування на низьких швидкостях або під час руху містом, а також сприяє поліпшенню паливної економічності та зниження викидів CO2 на 20% у порівнянні з бензиновими версіями C4 і C4 X .

Тим часом, повністю електричні версії e-C4 і e-C4 X тепер доступні з акумулятором на 54 кВт-год та електромотором потужністю 154 к.с., який також використовується в Jeep Avenger та оновленому Peugeot E-2008 , інших електромобілів Stellantis .

Стара комбінація акумулятора на 50 кВт-год та електромотора на 134 к.с. все ще доступна в базових версіях обох моделей, забезпечуючи запас ходу до 359 км, але більший акумулятор і потужніший мотор збільшують максимальний запас ходу e-C4 і e-C4 X до 418 км. Обидві комплектації підтримують максимальну швидкість зарядки 100 кВт, а зарядка від 20 до 80% займає лише близько 30 хвилин.

Ціни на гібридні версії Citroen C4 і C4 X починаються від 26350 фунтів стерлінгів, і вони доступні в комплектаціях Plus або Max . Версії на 54 кВт-год e-C4 і e-C4 X пропонуються в топової комплектації Max або ексклюзивної для електромобілів комплектації e-Series , з цінами від 36 105 фунтів стерлінгів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!