Унікальний кросовер Hyundai змінить покоління: перші зображення

0
721

Лінійка кросоверів Hyundai поповнилася унікальним кросовером, який отримав ім’я Nexo ще в 2018 році. Машина працювала на водневому паливі і, зрозуміло, не стала бестселером у SUV лінійці марки. Але ця обставина ніяк не вплинула на її перспективи.

За свіжою інформацією, корейці готують нове покоління Nexo. Як воно виглядатиме, показали на перших рендерах.

Друга генерація водневого кросовера Hyundai, який, до речі, нещодавно з’явився на російському ринку (його ввозять за паралельним імпортом), має дебютувати у середині-кінці 2025 року.


Поглянувши на зображення машини, підготовлені американськими автомобільними дизайнерами, можна помітити, що Nexo у новому поколінні має пережити суттєву зовнішню модернізацію, ставши схожим на моделі Tucson та Ioniq 7.

На рендерах “паркетник” може похвалитися наявністю спереду світлодіодної стрічки на всю ширину капота, що імітує рішення, реалізоване в новій Sonata і Staria, а також низько розташовані основні фари.


Машині дістанеться атлетичний профіль з «накачаними стегнами», точеною поверхнею з листового металу і задньою стійкою, що плаває, з тонкими вентиляційними отворами для поліпшення аеродинаміки.


Що стосується корми, то вона зміниться не так істотно, як фронтальна частина автомобіля, але отримає горизонтальну смугу світлодіодну ліхтарів, незграбні елементи кузова і пластикове облицювання.

Технічні характеристики новинки поки що засекречені, але автомобіль продовжить використовувати водневі паливні осередки. Очікується, що вже існуюча силова установка буде суттєво покращена, що дозволить збільшити запас ходу кросовера до 800 кілометрів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!