Головна Авто Назвали електрокари, якими найбільше задоволені власники

Назвали електрокари, якими найбільше задоволені власники

0
49

Компанія JD. Power опублікувала рейтинг електрокарів, якими найбільше задоволені автовласники. Дослідження проводилося в США серед недавніх покупців електромобілів.

У преміальному сегменті лідирують BMW. Модель i4 посіла перше місце у рейтингу дорогих машин. А у масовому сегменті відзначився електрокар Mini Cooper. Також у топ-5 увійшли Tesla Model 3 та Model Y, пікап Rivian R1T, кросовер Rivian R1S. З бюджетних моделей високо оцінили Ford Mustang Mach-E, Ioniq 6 від Hyundai та Chevrolet Bolt. При цьому майже 40% опитаних покупців електромобілів виявили бажання повернутися до бензинових чи гібридних авто. Причина — проблеми із зарядною інфраструктурою.

Однак серед тих, хто вже має досвід керування електрокарами, лише 19% готові від них відмовитися. Схоже, згодом водії звикають до особливостей електротранспорту та перестають звертати увагу на незручності. Загалом рейтинг J.D. Power показує зростання популярності електромобілів серед американців. Отже, не за горами той час, коли перехід на екологічний транспорт відбудеться і в інших країнах.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Дякуємо!

Тепер редактори знають.