Оновлений Skoda Karoq отримав потужний базовий двигун та нове оснащення

0
386

Skoda Karoq вступає в новий модельний рік з рядом значних змін, серед яких посилений базовий двигун і оновлене оснащення. Ми вже маємо повний прайс-лист оновленого Karoq, який зазнав деяких модифікацій.

Базовим двигуном Skoda Karoq залишається 1.0 TSI . Однак цей трициліндровий бензиновий мотор тепер отримав збільшення в потужності – якщо раніше він видавав 110 к.с., то тепер його показник становить 115 к.с. Як і раніше, 1.0 TSI комплектується виключно з механічною шестиступінчастою коробкою передач. Для тих, хто бажає більшої потужності, як і раніше, доступний 150-сильний 1.5 TSI з технологією активного відключення циліндрів, пропонований як з механічною коробкою, так і з 7-ступінчастим «автоматом» DSG7.

Оновлення також торкнулося комплектації та оснащення автомобіля. Так, комплектація Ambition тепер називається Selection. Ця базова версія, доступна тільки з двигуном 1.0 TSI потужністю 115 к.с., тепер стандартна комплектація включає автоматичний клімат-контроль. Крім того, кожен Skoda Karoq тепер оснащений системою розпізнавання дорожніх знаків. Business Edition отримав як доповнення, так і спрощення в обладнанні. Тепер у стандартну комплектацію входять паркувальні датчики та камера заднього виду, але з неї виключені навігація та система автоматичного відкриття/закриття багажника.

Таким чином, Skoda продовжує прагнення покращити свої моделі, роблячи акцент на збільшення потужності та оновлення комплектацій, що робить Karoq ще більш привабливим вибором на ринку SUV.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!