Renault готує до випуску електричний кросовер за мотивами класичного Renault 4

0
236

Renault цього року планує порадувати автомобільний світ новим електричним кросовером, який увібрав у себе дизайнерські елементи легендарного класичного Renault 4. Шпигунські фотографії, зроблені нещодавно, дозволяють поглянути на новинку практично без камуфляжу.

Компанія не перестає дивувати публіку, випускаючи одну за одною новинки: від Espace і Rafale до ще не анонсованого Symbioz. З новим електричним Renault 5 компанія вже продемонструвала свою відданість історичним моделям, а цього року Renault готує ще одне гучне повернення. У жовтні в Парижі планується презентація електричного кросовера, дизайн якого нагадає про знамените Renault 4.

Розробка електричного кросовера з елементами дизайну оригінального Renault 4 не секрет: про плани на таку модель компанія повідомила раніше. Автомобіль, зображений на нових шпигунських фото, показує, що багато рис дизайну залишилися незмінними, включаючи форму C-стійки, задні ліхтарі та характерні вигнуті A-стійки.

Очікується, що новий Renault 4 буде побудований на модифікованій платформі AmpR Small , аналогічної тій, що використовується для Renault 5. Передбачається, що в лінійці будуть доступні акумуляторні батареї на 40 та 50 кВт-год. Цікавий факт: якщо новий кросовер дійсно отримає назву Renault 4, то він позиціонуватиметься вище Renault 5 в модельному ряді компанії.

Ця новинка від Renault обіцяє стати справжньою подією для шанувальників бренду та любителів автомобільної класики, запропонувавши сучасні технології в оболонці, що нагадує про золоту епоху автомобілебудування.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!