Інтернет шокований тим, як швидко іржавіють Tesla Cybertruck

0
52

Компанія Tesla лише через кілька тижнів з початку продажів нового пікапа Cybertruck випустила попередження для всіх його власників, в якому рекомендує мити кузов машини якомога частіше, щоб уникнути швидкої появи корозії.

Все це викликало чимало негативної реакції та жартів в інтернеті в останні кілька днів.

Йдеться про так зване посібник з експлуатації, в якому йдеться таке:

«Щоб запобігти пошкодженню екстер’єру, негайно видаліть корозійні речовини (такі як жир, олія, пташиний послід, деревна смола, мертві комахи, дорожня сіль, промислові опади тощо). Не чекайте, поки машина вирушить на повноцінне миття. За потреби використовуйте денатурований спирт…».

У коментарях у соцмережах почали активно з’являтися повідомлення, в яких власників пікапів Cybertruck без сорому тролять. Ось лише кілька з них:

«Це що виходить. Пікап за 90 тисяч доларів повністю згниє вже після першої зими Мічиганської?», – пише користувач з ніком piray003.

“Удачі їм (Cybertruck) в штатах, які активно використовують сіль на дорогах взимку”, – говорить не менш дотепний коментар від IronbloodPrime.

Разом з тим деякі користувачі цілком резонно нагадали, що посібник з експлуатації, в якому компанія просить постійно очищати кузов Cybertruck, не є доказом, що Tesla очікує його посиленого кородування.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!