Найкрутіший кросовер BMW зробили ще краще

0
31

BMW почала продаж нового «паркетника» XM в 2022 році. Автомобіль став найкрутішим представником SUV-лінійки баварської марки, а також найшвидшим, тому машину прозвали не просто кросовером, а суперкросовером. Але жодної великої тюнінг-компанії дизайн XM не влаштував і вони підготували для неї комплект доробок.

Йдеться про знаменитий ательє «Mansory», який розробив тюнінг кит для BMW XM. У ньому коване вуглецеве волокно замінює майже всі чорні пластикові елементи екстер’єру кросовера.

На опублікованих фотографіях машина відрізняється від своєї звичайної версії новою передньою частиною кузова та нижнім спліттером, іншою окантовкою колісних арок, а також новими опуклими бічними спідницями та широкою кормою зі збільшеним дифузором та спойлером на даху.


Крім цього кросоверу дісталися збільшена кришка двигуна, нові дзеркала, а також спеціальні акценти на дверних ручках, занижений дорожній просвіт і набір спеціальних кованих коліс.

Машина втратила всі заводські шильдики, а гальмівні супорти виявилися пофарбованими в той же зелений колір, що і сам автомобіль.


Скільки коштувала доопрацювання зовнішнього вигляду «Mansory» не розкриває, але готова зробити те ж саме, що і з цим XM, майже з будь-яким іншим кросовером баварської марки.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!