Нову Hyundai Creta розсекретили до офіційної прем’єри

0
79

Незважаючи на те, що офіційна прем’єра нової Hyundai Creta має відбутися 16 січня, корейці вирішили викласти ескізи реформованого кросовера, а також розкрили свіжі подробиці.

Оновлений «паркетник» отримав новий дизайн у стилі «чуттєва спортивність», розділивши деякі елементи екстер’єру з мікропозашляховиком Exter та новим Santa Fe. Машині дісталися перероблені решітки радіатора, 4-променеві світлодіодні фари, новий світлодіодний габаритний ліхтар з денними ходовими вогнями, а також високий капот.

Прерогативою задньої частини нової Creta виявилися зовсім нові ліхтарі, що проходять через усі значною мірою перероблені двері багажника, а боковини машини обзавелися новими колісними дисками.


Відмінною особливістю рестайлінгу «Крети» став новий інтер’єр, а також поява в оснащенні позашляховика технології Level 2 Advanced Driver Assistance Systems (ADAS), що включає 19 функцій безпеки. Серед них: шість подушок, система електронного контролю стійкості, автоматичне гальмування та багато іншого.


Лінійка двигунів машини обзавелася новим 1,5-літровим бензиновим агрегатом з турбонаддувом, а також включила колишні 1,5-літровий бензиновий «атмосферник» і турбодизель аналогічного об’єму.

Трансмісій на вибір покупців буде чотири рази: 6-швидкісна МКПП, інтелектуальний варіатор (iVT), 7-діапазонний «робот» з двома зчепленнями і 6-швидкісний класичний «автомат».

Ціни на оновлену Hyundai Creta обіцяють розкрити 16 січня 2024 року. Першим ринком для неї стане індійська.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!