Авто

Названо розкішні автомобілі які знецінюються найшвидше

Share

Як відомо, автомобілі мають властивість втрачати ціну вже відразу після того, як вони залишають дилерський центр. Причому чим вони дорожчі, тим більшим є зниження їхньої вартості.

Американська платформа з пошуку вживаних автомобілів iSeeCars провела дослідження, з’ясувавши, які розкішні автомобілі є найменш ліквідними. Загалом фахівці проаналізували понад 1 мільйон 100 тисяч машин, проданих у період з листопада 2022 року по жовтень 2023-го. Ось що з цього вийшло.

Maserati Quattroporte

Список найшвидше знецінюваних преміальних машин відкрив 4-дверний седан, який за перші 5 років втрачає дві третини своєї вартості (до 65%). Автомобіль з’явився у 1965 році і з того часу є еталоном італійської розкоші. Машину продають з моторами V6 та V8, але в новому поколінні седан стане електричним.

BMW 7-ї серії

Срібло у цьому антирейтингу дісталося сьомій серії BMW. Згідно з результатами дослідження, за дебютні п’ять років “сімка” втрачає близько 62% своєї вартості. Актуальне покоління цієї моделі вийшло на ринок у 2022 році і отримало дуже яскравий дизайн, дизельні двигуни і два «гібриди», що підключаються, потужністю 489 і 571 к.с.

Maserati Ghibli

Бронзову медаль за собою зарезервував ще один “італієць” – Maserati Ghibli. Втрата вартості машини за перші 5 років складає 61%.

BMW 5-ї серії

Класична модель баварської марки знецінюється трохи повільніше, ніж її старший родич в особі 7-Series, але все одно робить щось дуже швидко. Втрата вартості у випадку із «п’ятіркою» за першу п’ятирічку становить 59%.

До десятки найнижчих ліквідних розкішних автомобілів також входять: Cadillac Escalade ESV (59%), BMW X5 (58%), Infiniti QX80 (58%), Maserati Levante (58%), Jaguar XF (58%), а також Audi A7, що втрачає за перші 5 років експлуатації 57% від первісної ціни.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман

Останні записи

Фахівці назвали прості способи як правильно перевірети автомобіль

Відомий американський Автомеханік Скотті Кілмер закликав водія постійно стежити за технічним станом автомобіля. Серед іншого,…

19.05.2024

У продажу з’явився суперкар Ferrari у стилі McDonald’s

Ferrari 296 GTB став першим дорожнім суперкаром італійської марки з двигуном V6, оскільки раніше аналогічний…

19.05.2024

Mitsubishi намекнула на новое поколение внедорожника Pajero Sport

Два тижні тому компанія Mitsubishi показала, як зміниться її позашляховик Pajero Sport (на деяких ринках…

19.05.2024

Рестайлінг Sportage: як зміниться найпопулярніший кросовер Kia з оновленням

Sportage залишається найпопулярнішою моделлю у SUV-лінійці південнокорейського автовиробника Kia. Автомобіль, який пережив зміну поколінь у…

19.05.2024

Ford Mustang може стати седаном

Культовий американський понікар Ford Mustang може стати седаном. Відсвяткував у 2024 році свій черговий ювілей…

19.05.2024

Chevrolet Corvette із пробігом всього 53 км забули у сараї на 42 роки

Рідкісні знахідки так званих «капсул часу» привертають чимало уваги з боку користувачів інтернету, особливо коли…

19.05.2024