Один із найдорожчих седанів Kia вперше показали в оновленій версії

0
372

Представлений у квітні 2021 року седан Kia K8 вже готовий до свого планового рестайлінгу. Автомобіль, що змінив модель Cadenza, став одним з найдорожчих 4-дверей компанії (крутіше за нього тільки K9). Машина отримала незвичайний дизайн з оригінальними гратами радіатора, а також власне оснащення.

Як виглядатиме реформована 4-дверцята напередодні показали незалежні дизайнери з Південної Кореї.

Рендерними зображеннями нового Kia K8 поділилися автомобільні художники з YouTube-каналу “NY Mamooth”. При створенні візуалізації седана вони черпали натхнення з прототипів цієї моделі, що активно колесять останнім часом дорогами Сеула.

Судячи з картинок, істотних змін у візуалі K8 чекати не варто. Модернізований седан отримає трохи переглянуту оптику, трохи підправлену радіаторну решітку, інший бампер, і, можливо, перелицьовані задні ліхтарі.

Певна частка змін має торкнутися салону машини. Швидше за все їй дістанеться здвоєний екран мультимедійної системи та цифрової комбінації приладів, який раніше з’явився в кросовері EV9.

Технічно автомобіль не зміниться і збереже актуальну моторну гаму, що складається з 3,5-літрового V6 потужністю 300 кінських сил та 8-діапазонного “автомата”, а також 2,5-літрового 198-сильного двигуна GDI, 3,5-літрового газового V6 на 240 «сил» та гібридної силової установки на базі 1,6-літрової «турбочетвірки».

Прем’єра нового Kia K9 запланована на літо 2024 року. Після того, як машина з’явиться на батьківщині, її продаж розпочне в Європі (ближче до кінця року).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!