Honda створить новий бюджетний кросовер на базі Elevate, який продаватиме у всьому світі

0
62

Індійський підрозділ компанії Honda анонсував появу нового кросовера, який обіцяють зробити глобальною моделлю. В основі паркетника лежатиме місцевий субкомпакт Elevate, який продається ще з минулого року.

Йдеться, зрозуміло, вже зовсім не про машину з ДВЗ, а про чистий електрокар. Як пише видання AutoCar, заводське найменування автомобіля вже визначено – ACE, що розшифровується як Asian Compact Electric.

Інсайдери запевняють, що новий електричний кросовер Honda буде готовий до 2026 року і стане на конвеєр заводу в Індії.

Очікується, що приблизно 50-70 відсотків випущених «паркетників» ACE експортуватимуться на ключові зарубіжні ринки Honda, включаючи Японію та інші країни.

За словами поінформованих про цей проект людей, головним конкурентом для новинки «Хонди» може стати електричний кросовер Hyundai Creta EV, що готується до виходу.

В основу машини ляже позашляховик Elevate (на фото вище), так що батарейна новинка компанії виявиться похідною від цієї моделі.

Нагадаємо, сам Elevate незабаром також вибереться за межі Індії. З весни цього року машину мають намір продавати в Японії, де для неї визначили іншу назву – WR-V.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!