Розкрито найнадійніші автомобілі Honda

0
1075

Коли мова заходить про придбання автомобіля, всі без винятку покупці хотіли б, щоб він служив якомога довше. Як правило, японські моделі є еталоном надійності, але серед них є автомобілі, які в цьому аспекті є найкращими.

Німецькі аналітики з організації «DEKRA» склали список з найневбивніших автомобілів Honda.

Honda Accord

Одна з найнадійніших машин у гамі японської марки. Згідно з підрахунками, протягом перших 100 тисяч кілометрів шанс нарватися з «Акордом» на серйозну поломку дорівнює всього 7,7%, що майже на 4 відсотки краще, ніж у середньому за сегментом.

Honda CR-V

Знаменитий кросовер «Хонди», який вважається взірцем надійності. Машина виділяється на тлі інших просторим, естетичним приємним та якісним салоном, а також відсутністю серйозних технічних проблем упродовж багатьох сотень кілометрів.

У Німеччині стверджують, що за перші 100 тисяч кілометрів CR-V може завдати проблем своєму власнику лише у 8% випадків.

Honda Civic

Ще один бестселер японців, який вважається автомобілем, якому можна довіряти. Імовірність зіткнутися із серйозною несправністю з ним у дебютні 100 тисяч км дорівнює лише 10,8% при 13,2% у середньому за сегментом.

Honda Fit/Jazz

Ідеальне поєднання ефективності та внутрішнього простору. Середня кількість великих відмов протягом перших 100 тисяч км у цій малолітражці становить 11,2%, що на 7% нижче, ніж у середньому за цим класом машин.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!