Dacia анонсувала вихід оновленої версії електромобіля Spring за доступною ціною

0
413

Нова Dacia Spring готується до дебюту 21 лютого, обіцяючи оновлений дизайн, нову платформу, але зберігаючи свою філософію доступності. Перше зображення автомобіля вже надруковано напередодні дебюту на Женевському автосалоні 2024 року, де очікується офіційне представлення нового покоління цієї компактної електромоделі румунського бренду.

Згідно з опублікованим тизером, автомобіль збереже компактні габарити, але отримає ряд оновлень у дизайні, включаючи передню частину, яка нагадуватиме новий Duster, надаючи їй зрілішого вигляду.

Інтер’єр Dacia Spring 2024 також зазнає змін, і, ймовірно, отримає елементи від великих моделей марки, особливо в частині розважальних систем.

Нова платформа CMF-AEV, про яку говорив Де Мео в 2022 році як про «найдоступнішу у світі», дозволить зменшити вагу та впровадити нові технології, особливо в галузі безпеки. Очікуються покращення і в моторах, і в акумуляторах, що може підвищити потужність і автономність, хоча офіційних заяв поки що не було.

Головним завданням нової Dacia Spring залишиться збереження статусу найдоступнішого електромобіля на ринку з поточною ціною 21 450 євро та 16 450 євро з урахуванням державних субсидій у 2024 році.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!