Головна Авто Toyota зупиняє постачання 10 моделей авто через проблеми з двигунами

Toyota зупиняє постачання 10 моделей авто через проблеми з двигунами

0
73

У компанії Toyota повідомили про зупинення постачання деяких моделей автомобілів, зокрема пікапів Hilux і позашляховиків Land Cruiser 300, після виявлення її дочірньою компанією Toyota Industries несправностей у роботі дизельних двигунів.

Як повідомляє видання «Букви» із посиланням на CNN, такого типу двигуни використовуються в десяти моделях автомобілів у всьому світі, включаючи мікроавтобус Hiace, позашляховик Fortuner, багатоцільовий автомобіль Innova та позашляховик LX500D під брендом Lexus.

Спеціальна слідча комісія знайшла порушення під час тестування вихідної потужності для сертифікації трьох моделей дизельних двигунів.

Toyota Industries зазначила, що продала близько 84 000 авто з такими дизельними двигунами протягом фінансового року, який завершився 31 березня 2023 року.

За словами представників компанії, за необхідності вони проведуть нові випробування двигунів у присутності регуляторних органів.

Своєю чергою, Міністерство транспорту Японії проведе своє розслідування на заводі Toyota Industries у місті Хекінан в центральній префектурі Айті, де компанія виробляє автомобільні та промислові двигуни.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.