Авто

Кросовер Volkswagen T-Cross оновився у 2024 році

Share

З моменту свого дебюту компактний кросовер T-Cross досяг високих продажів у Туреччині та Європі, і тепер, завдяки оновленню, став ще більш технологічним та комфортабельним. Модель доповнилася покращеним стандартним обладнанням та безліччю інших удосконалень.

T-Cross, який подолав глобальний рубіж у 300 тисяч продажів на рік, тепер постає перед нами з більш різкими лініями дизайну та оновленими LED фарами. Volkswagen підкреслює підвищення якості використовуваних матеріалів в інтер’єрі та покращення в мультимедійній системі.

T-Cross пропонується у трьох комплектаціях: Life, Style та R-Line, з турбонаддувним трициліндровим 1.0 TSI двигуном, який у порівнянні з конкурентами працює більш ефективно. Автомобіль, що розвиває потужність 115 л. та крутний момент 200 Нм, у поєднанні з DSG трансмісією забезпечує комфортний досвід водіння.

T-Cross стандартно оснащений 8-дюймовим екраном мультимедійної системи та цифровою панеллю приладів того ж розміру, а також пропонує системи допомоги водінню IQ.DRIVE, включаючи помічник утримання в смузі, помічник контролю дистанції, систему динамічного розпізнавання дорожніх знаків та просунуту систему визначення втоми водія на всіх рівнях обладнання.

Серед компактних SUV T-Cross виділяється одним із найпростіших салонів та характерними змінами у зовнішньому дизайні. На задній частині замість дизайну стоп-сигналів у формі букви “Е” тепер використовуються елементи у формі “X”.

Збоку помітно витончення чорних смуг на нижній частині дверей та збереження выштамповки на рівні дверних ручок. У передній частині автомобіля квадратний дизайн протитуманних фар змінився на трикутні рамки, а товста чорна лінія, що з’єднує фари і надавала автомобілю грубуватий вигляд, була прибрана.

Комплектації Style і R-Line комплектуються фарами IQ.LIGHT LED matrix, а «Преміум LED пакет» включає LED смугу на радіаторній решітці від фар до логотипу VW, вертикальні LED денні ходові вогні і задні анімаційні 3D гальмівні вогні.

Новий T-Cross з’явиться у шоурумах Volkswagen з кінця лютого 2024 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман
Tags: Volkswagen

Останні записи

BMW показала нову M4 CS (фото)

Компанія BMW представила повнопривідне купе M4 CS. У модельному ряду марки новинка займе місце між…

08.05.2024

Volkswagen запустив дизельну версію Passat 2024 з повним приводом

Volkswagen Passat 2024 року , одна з найпопулярніших моделей на ринку седанів, тепер доступний з…

08.05.2024

Несподівані проблеми у власників електромобілів: чому їх так мало купують

Запас ходу на одній зарядці часто сприймається як проблема минулого, оскільки багато електромобілів тепер можуть…

08.05.2024

Дилер розкрив головний недолік Volkswagen Multivan, який робить його небезпечним

Volkswagen Multivan 2024 є одним із найстаріших авто в лінійці VAG. Люди купують його для…

08.05.2024

Audi A3 претендує на звання бюджетного автомобіля

З моменту останнього оновлення Audi A3 машина отримала не тільки оновлений екстер'єр, але й удосконалену…

08.05.2024

Представлений оновлений Land Rover Defender із найпотужнішим дизельним двигуном

Land Rover Defender оновився, став потужнішим та комфортнішим. Defender L663, представлений чотири роки тому, освіжили.…

08.05.2024