Названо найбільш проблемні моделі Volkswagen, які краще не купувати

0
2955

Здавна Volkswagen зарекомендував себе як виробник надійних, комфортабельних та функціональних автомобілів. Однак, як і в будь-якій марці, Volkswagen має моделі, що викликають нарікання. На першому місці опинився Volkswagen Golf. За словами експерта, власники цієї моделі часто стикаються з неполадками у підвісці та електроніці. Також відзначається підвищена витрата олії, що характерно для більшості старих автомобілів Volkswagen.

Експерт також зазначив проблеми з трансмісією в інших моделях. Наприклад, Volkswagen Jetta 2019 року пройшла кампанію відкликання через дефекти в коробці передач. Однак цей дефект був виправлений і більше не турбує власників.

Інший поширений недолік – витік антифризу в Volkswagen Polo Sedan, що продається в Росії. Власники часто виявляють текти із пластикової трубки, розташованої за впускним колектором, вже після 50 тисяч кілометрів пробігу.

Однак експерт підкреслив, що всі ці проблеми вирішуються в сертифікованих сервісних центрах, і це не повинно відлякувати потенційних покупців від моделей Volkswagen.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!