Офіційні тизери Jeep Wagoneer S показали чотири екрани всередині

0
106

Автовиробник Jeep продовжує рекламувати свій перший для глобального ринку електромобіль Wagoneer S. Цього разу з’явилася можливість зазирнути всередину салону, наповненого сучасними технологіями.

Екрани розташовуються по всій ширині панелі приладів. Тут їх щонайменше чотири: цифрові прилади для водія, центральний екран інформаційної системи, екран для переднього пасажира та для керування системою HVAC.

Центральний екран та екран пасажира можуть бути об’єднані під одним склом зі світлодіодним елементом, колір якого можна вибирати. Натомість кнопок пропонуються сенсорні елементи керування на центральному екрані. Під ним можна включати та вимикати обігрів та вентиляцію сидінь. На пасажирському екрані є мультимедійні розваги, які не пропонують водію. Екран внизу містить елементи керування масажними сидіннями водія та пасажира та відключенням екрана.

Jeep обіцяє в салоні технології преміального рівня із ретельно продуманими деталями. Ще тут є панорамний дах з подвійним склінням та управління Selec-Terrain на основі поворотного перемикача передач. У салоні знаходиться аудіосистема McIntosh із 19 динаміками.

Зовні автомобіль двокольоровий із унікальним заднім спойлером. Він створений на платформі STLA Large, на якій в 2026 з’явиться ряд електромобілів Stellantis. Wagoneer S має бути представлений вже цієї осені.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!