Alfa Romeo показала фото електрокросовера Milano і назвала дату прем’єри

0
106

Компанія Alfa Romeo поділилася новими подробицями про хід розроблення свого першого серійного електромобіля компактного кросовера Milano. Наразі модель проходить фінальну стадію випробувань на історичному домашньому полігоні марки – трасі Circuito di Balocco в італійській комуні Балокко. Світова прем’єра новинки відбудеться 10 квітня.

За доведення Milano до фіналу відповідає команда інженерів, які раніше працювали над спорткарами 4C і 8С, «зарядженими» версіями Giulia і Stelvio (включаючи екстремальну Giulia GTA) і новітнім дрібносерійним суперкаром 33 Stradale. Їхнє основне завдання — досягти найкращої в класі керованості та динаміки. Наразі тестовий прототип продемонстрували в маскувальному обклеюванні,  світлин інтер’єру немає.

За попередніми даними, Alfa Romeo Milano побудований на платформі STLA Small – модернізованій версії архітектури CMP, яку колишня група PSA розробила спільно з Dongfeng ще до свого входження до концерну Stellantis. Таким чином, йдеться про близького родича актуальних кросоверів Jeep Avenger та Fiat 600.

Технічні подробиці поки не розкриваються: відомо лише, що розмірами Milano дещо поступатиметься моделі Tonale, тобто потрапить у дуже затребуваний у Європі B-сегмент. Раніше голова італійської марки Жан-Філіп Імпарато заявив, що новий кросовер повинен повернути Alfa Romeo ту частину аудиторії, яка раніше орієнтувалася на маленькі машини на кшталт Giulietta та MiTo.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!