Авто

General Motors представив недорогого конкурента Toyota RAV4

Share

У США презентували новий Chevrolet Equinox четвертого покоління. Із появою однойменного електромобіля бензиновий кросовер не зник, а випускатиметься паралельно, до того ж як окрема модель. Її подробиці розкрили на офіційному сайті концерну General Motors.

Кросовер Chevrolet Equinox надійде в продаж із літа й спочатку буде запропонований на ринках Північної Америки та Китаю. Стартова ціна автомобіля становитиме менш ніж 30 000 доларів, а його основними конкурентами стануть Toyota RAV4, Ford Escape / Kuga, Hyundai Tucson і KIA Sportage.

Дизайн Chevrolet Equinox 2024

Новий Chevrolet Equinox 2024 став набагато яскравішим і виразнішим на вигляд. У його дизайні тепер переважають грані, капот став вищим, а колісні арки розширили. Величезна решітка радіатора поєднується з двоповерховими діодними фарами. Стійки даху нагадують акулячі плавники – це фішка багатьох сучасних кросоверів Chevrolet.

У лінійці є дві цікаві спеціальні версії моделі: позашляхова Activ і спортивна RS. Вони відрізняються решіткою радіатора, оздобленням, обвісом і декором. До того ж новий Chevrolet Equinox Activ отримав 17-дюймові позашляхові шини, а в RS встановлена 19-дюймова гума з нижчим профілем.

Кросовер Chevrolet зберіг платформу моделі минулого покоління. За довжиною його можна порівняти з попередником, але він став ширшим і вищим.

Розміри Chevrolet Equinox 2024:

  • довжина – 4653 мм;
  • ширина – 1902 мм;
  • висота – 1667 мм;
  • колісна база – 2730 мм.

Салон і комплектація Chevrolet Equinox 2024

В інтер’єрі поліпшено оздоблення, а селектор КПП перенесено на рульову колонку. На передній панелі тепер встановлено два 11-дюймові дисплеї – віртуальний щиток приладів і тачскрин нової мультимедіа на базі Google.

Центральна консоль виконана двоповерховою та ховає нішу для поклажі. Новий Chevrolet Equinox став просторішим усередині, а об’єм його багажника зріс до 845-1800 л (якщо міряти під стелю та з відсіком під підлогою).

Базова комплектація Chevrolet Equinox 2024 розширена й охоплює камеру заднього виду, парктронік, підігрів передніх сидінь і керма, адаптивний круїз-контроль, системи автоматичного гальмування й утримання в смузі. У дорожчих версіях тепер є бездротова зарядка смартфонів, вентиляція передніх і підігрів задніх крісел.

Новий Chevrolet Equinox, характеристики

Двигуни Chevrolet Equinox 2024 залишилися колишніми, але доопрацьовані. Спочатку модель буде доступна тільки з 1,5-літровою бензиновою турбочетвіркою на 175 к.с. і 275 Нм.

Максимальна швидкість становить 190 км/год. Передньопривідна версія оснащена варіатором, а повнопривідна – 8-ступінчастою автоматичною КПП. В останньому випадку також передбачено набір режимів для різних типів дорожнього покриття.

Пізніше в окремих країнах і тільки для модифікації RS мають запропонувати ще й 2,0-літровий 231-сильний турбомотор. Із ним кросовер здатен розвинути 210 км/год.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман

Останні записи

На європейському ринку стартував продаж нового Cupra Tavascan (фото)

Європейський ринок досить перспективний для багатьох автовиробників, особливо це актуально для місцевих марок. Як стало…

11.05.2024

В Україні з 1 червня для власників електромобілів запровадять новий тариф

У червні 2024 року Кабмін планує збільшити тариф на електроенергію для населення. Про це розповів…

10.05.2024

Найрозкішніший кросовер Hyundai показали на нових рендерах

Hyundai не збирається зупинятися у розвитку власної лінійки електромобілів, особливо коли попит на такі машини…

10.05.2024

Наступного року у Audi Q6 та Porsche Macan з’явиться серйозний конкурент: уперше показано новий Volvo EX60

До дебюту готується новий кросовер Volvo EX60 2025 року. Ця модель в лінійці бренду замінить…

10.05.2024

SEAT готує електромобіль вартістю 20 тисяч євро

За слова Гріффітса, група SEAT зосереджена на популяризації бренду Cupra, оскільки він приносить більший прибуток, однак,…

10.05.2024

Volkswagen відмовиться від моделей GTX на користь повернення до знаків GTI та R

Через три роки після відродження шильдика GTX для позначення продуктивних версій електричних моделей сімейства ID,…

10.05.2024