В Іспанії назвали 6 дешевих китайських електромобілів, які можна купувати не дивлячись

0
83

Недорогі китайські електромобілі з відсутністю подібних пропозицій від європейських автовиробників поступово стають частиною «старосвітського» ринку. Їхня якість не завжди на висоті, але ціна підкуповує все більше покупців.

Журналісти іспаномовного видання «Periodismodelmotor» назвали шість недорогих електромобілів із «Піднебесної», за якими в Європі незабаром розпочнеться справжнє полювання.

MG ZS

Один із найпопулярніших електромобілів у ЄС, який «знищує» місцевих конкурентів своєю ціною, що починається з позначки 32 тисячі 500 євро.

Машина має приємний зовнішній вигляд, 177-сильний електромотор, багажник об’ємом 448-літрів, а також запас ходу від 320 до 440 кілометрів. Більш ніж достатньо для того, щоб пересуватися як містом, так і за його межами.

BYD Dolphin

Названий західними журналістами одним із найкращих електричних кросоверів за співвідношенням ціна/якість коштує від 24 тисячі 480 євро. І, якщо вірити іспанській пресі, за якістю збірки перевершує багато європейських моделей.

Машина оснащена 240-сильним двигуном, а об’єм її багажного відділення дорівнює 345 літрам. Ємності батареї достатньо для того, щоб проїжджати без заряджання до 427 кілометрів.

Maxus Euniq 5

Великий, але економічний автомобіль, який є чимось середнім між фургоном та мінівеном. Стартова ціна на цю модель в ЄС складає 47 тисяч євро.

Усередині зможуть розміститися з великим запасом для ніг до семи дорослих пасажирів, а потужність автомобіля дорівнює 177 кінських сил. Єдиний мінус – мізерний запас ходу, що становить лише 260 кілометрів.

DR 1.0

Компакт-кар з довжиною всього 3,2-метра, який відмінно підходить для повсякденного використання. Об’єм його багажника дорівнює 110 літрам, чого достатньо, щоб кинути в нього сумки з супермаркету. Тоді як мала вага дозволяє їхати відносно швидко навіть із мотором потужністю 61 л.с.

На одному заряді DR 1.0 проїжджає 210 кілометрів, а його ціна в Європі становить щонайменше 26 тисяч євро.

BYD Seal

Седан преміум-класу, який коштує стільки, скільки бюджетні електромобілі від 36 тисяч євро.

Автомобіль має відмінний дизайн, зручний салон і 400-літровий багажник. Надає руху машину продуктивний 313-сильний електромотор, а завдяки тяговій батареї ємністю 82,5 кВт/год на ній можна проїхати без підзарядки до 570 кілометрів.

MG 4

Закриває список дешевих китайських електромобілів, які радять купувати в Європі.

Компактний кросовер з довжиною 4,29-метра і вагою 1730 кг коштує на європейському ринку трохи дорожче 20 тисяч євро, що робить машину однією з найдешевших «електричок» у всьому «Старому Світі».

Незважаючи на невисоку ціну, вона оснащена 170-сильним електромотором і акумулятором, здатним проїжджати на одному заряді до 350 кілометрів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.