Mitsubishi випустить новий кросовер із «французьким колоритом»

0
354

Альянс Renault-Nissan-Mitsubishi не приховує, що всі три компанії ділять між собою більшу частину деталей. Завдяки такому підходу автовиробникам вдається ретельно розподіляти та контролювати витрати, заощаджуючи час та кошти на власні розробки.

Але іноді ця трійця застосовує трохи інший підхід – просто змінюючи емблеми на машинах один одного. Наприклад, Renault Clio продається як Mitsubishi Colt. Незабаром у такої схеми буде ще один послідовник. Він вийде у продаж у 2024 році.


Стверджується, що йдеться про нового кросовера Mitsubishi, який має виявитися копією електричного паркетника Renault Scenic. Колись той був невеликим мінівеном, але нещодавно переродився на «батарейний» SUV.

Якщо автомобіль буде прямою переробкою, то суттєвої різниці між оригіналом та його похідною від Mitsubishi ніхто не побачить. Варіанти силових агрегатів у кросовері японської марки, швидше за все, також виявляться загальними зі Scenic.


Нагадаємо, базова версія електричного «паркетника» Renault видає 170 кінських сил і 280 Нм, тоді як «топова» модифікація має потужність 220 кінських сил і 300 Нм.

Запас ходу стартової комплектації Scenic складає 420 кілометрів, тоді як більш продуктивне виконання здатне проїжджати без підзарядки до 610 кілометрів.

У продаж новий кросовер Mitsubishi на базі Renault надійде у першому кварталі 2024 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!