Електрокросовер Kia EV9 засмутив експертів на «лосиному тесті»

0
126

Повнорозмірний кросовер Kia EV9 не пройшов “лосиний тест”. Журналісти іспанського видання km77 зазнали нового електромобіля Kia EV9, якому кинули виклик традиційним «лосиним тестом». У рамках заїздів автомобіль повинен різко перебудуватися – як при зустрічі зі справжньою твариною – в сусідню смугу руху і повернутися назад у свою. Виконати цей маневр на швидкості 77 кілометрів на годину кросоверу не вдалося, що експерти пов’язують із габаритами та масою електромобіля.

Новинка доступна в декількох варіантах, що відрізняються як силовою установкою та типом приводу, так і місткістю салону. У руках журналістів виявився шестимісний Kia EV9 у версії GT Line, що має на увазі двомоторну силову установку на 385 кінських сил, повний привід і Boost-режим, що дозволяє короткочасно наростити момент, що крутить, з 600 до 700 Нм.

У кращій спробі Kia EV9 утримався в коридорі з конусів на швидкості 71 кілометр на годину, що не є прохідним результатом для тесту лосини. Експерти зазначили, що електромобіль загалом є досить безпечною машиною для непідготовленого водія, а низька швидкість на переставці зумовлена ​​високою масою та великими габаритами кросовера.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.