У Tesla Cybertruck з’явилася дуже дешева версія лише за 1500 доларів

0
34

Пікап Tesla Cybertruck нарешті почав діставатися автосалонів у США, а також з’являтися в гаражах своїх перших покупців. Попит на машину, як і очікувалося, виявився ажіотажним. На сьогоднішній день компанія має 1 мільйон 900 тисяч підтверджених бронювань. Закрити всіх їх вдасться не раніше, ніж за 5 років.

Але якщо покупка Cybertruck зараз складна і вимагатиме мінімум 61 тисячу доларів, то зі спеціальною версією цього пікапа, оціненої всього в 1500 доларів, все набагато простіше.

Машина, про яку йдеться, є не справжнім Cybertruck, а масштабною копією цієї електричної моделі, розробленої для дітей.

У порівнянні з оригіналом автомобіль має лише два недоліки: низький запас ходу в кілька десятків кілометрів, а також зменшені розміри, які підійдуть лише для дітей віком від 6 до 12 років.

Максимальна вантажопідйомність такої «Тесли» становить 68 кг, а як рушійна сила використовується невеликий електромотор потужністю 500 Вт (0,7 л.с.), який передає всю енергію на задню вісь.

В результаті машина здатна розганятись до 16 кілометрів на годину, а також проїжджати на одному заряді до 20 кілометрів. Вага дитячої репліки Tesla Cybertruck складає 72 кілограми, а довжина кузова – майже 1,7 метра. Поки що автомобіль продається тільки в США і на даний момент розпродано, але згодом на ринок вийдуть нові партії цієї моделі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.