Новий рамний пікап Kia з’явиться в 2025 році

0
301

Лінійка моделей корейського автовиробника незабаром поповниться новою моделлю, яка буде рамним пікапом. Машину назвуть Tasman і обіцяють зробити одним із головних гравців у сегменті. Напередодні стало відомо, коли варто чекати на новинку у продажу.

Як пише південнокорейське видання The Korean Car Blog, Kia Tasman стане на конвеєр наприкінці 2024 року. Автомобіль почнуть випускати у рамках тестового складання, а повномасштабний випуск запустять уже у лютому 2025-го.

Плани за обсягами виробництва виглядають цілком непоганими. У “Кіа” збираються щороку збирати по 120-130 тисяч пікапів Tasman. Продаватимуть їх як на внутрішньому південнокорейському ринку, так і за кордоном, включаючи такі країни як США та Австралія.

Незважаючи на те, що для Tasman планується кілька конфігурацій, почати випуск моделі хочуть у версії з подвійною кабіною та дизельним двигуном. За оцінками місцевих журналістів, вантажопідйомність такого автомобіля складе близько тонни, а максимальна буксирувальна здатність дорівнюватиме 3500 кг.

Під капотом розташується 2,2-літровий 4-циліндровий турбодизель або 3-літровий дизельний V6, який раніше дебютував у Mohave.

Як конкуренти для Kia Tasman називаються такі моделі, як KGM Rexton Sports, Chevrolet Colorado, Ford Ranger, Honda Ridgeline, Nissan Frontier та інші представники сегменту.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.