Авто

Nissan Patrol нового покоління: як виглядатиме «конкурент» Land Cruiser 300

Share

Nissan готується до прем’єри нового покоління свого позашляховика Patrol. Прем’єра машини має відбутися вже наступного року. Як виглядатиме новинка японської марки, яка має кинути виклик Toyota Land Cruiser 300, показали австралійські незалежні дизайнери, супроводивши свої рендери всіма відомими подробицями про цю модель.

Останніми місяцями прототипи Patrol активно тестуються в США (під ім’ям Armada), а також на Близькому Сході, що натякає на близькість прем’єри позашляховика. Очікується, що презентація машини відбудеться вже в середині 2024 року, а продажі розпочнуться ближче до осені.

Судячи з рендерних зображень, викладених у Мережу, новий «Патрол» зазнає еволюції дизайну, отримавши суворіші лінії. Машині дістанеться переглянута передня частина кузова, інша корма, а також боковини, що нагадують позашляховики Range Rover.

Частина змін відбудеться і всередині автомобіля, де очікується поява великих дисплеїв мультимедійної системи та цифрової комбінації приладів, а також оновленого оздоблення та сучасної передньої панелі.


У майбутній генерації (Y63) Nissan Patrol має позбутися двигуна V8, як це зробили нещодавно його головні конкуренти в особах Toyota Land Cruiser 300 і Sequoia, Ford Expedition і Jeep Wagoneer. Замість 8-циліндрового атмосферника позашляховик обзаведеться двигуном V6 з подвійним турбонаддувом, що видає близько 426 кінських сил.

Про ціни поки говорити рано, але австралійське видання CarExpert очікує, що базова вартість Patrol у новому поколінні наблизиться до бар’єру в 100 тисяч доларів або, можливо, навіть перевищить його.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Nissan

Останні записи

Лікар назвав головні помилки, які роблять усі водії під час перевезення дітей в авто

Забезпечення безпеки дітей у транспортному засобі має першорядне значення, однак, багато батьків з незнання припускаються…

18.05.2024

Нововведення в обов’язковому техогляді в Україні — подробиці

Хоча за офіційною статистикою поліції через технічні несправності стається менше 1% ДТП, обов’язковий техогляд все…

18.05.2024

Volkswagen та Renault не зійшлися в думках: бюджетний електромобіль під загрозою

Volkswagen і Renault припинили переговори про спільну розробку доступного електромобіля на базі Twingo, повідомили джерела.…

18.05.2024

Електро-Creta від Hyundai потрапила до об’єктивів фотошпигунів

Бестселер Hyundai в сегменті кросоверів (Creta) готується до того, щоб стати одним з автомобілів, що…

18.05.2024

У Європі розпочався продаж оновленого кросовера Ford Puma

В Іспанії вже оголошено ціни на новий Ford Puma 2024 року. Компанія відкрила конфігуратор для…

18.05.2024

Електричний пікап Toyota таки стане серійним

Японський електричний пікап Toyota Hilux EV таки стане серійною моделлю. Представлений наприкінці 2022 року електричний…

18.05.2024