Американці розкрили безвідмовні автомобілі: їх радять купувати в 2024 році

0
71

Для більшості покупців нових автомобілів показник надійності є одним із важливих факторів при виборі тієї чи іншої моделі. І на це є вагомі причини.

Нові машини і так дуже дорогі, щоб після їх придбання зіштовхуватися з турботами, пов’язані з поломками. Гарантія автовиробника вирішує фінансове питання, але не позбавляє втрати часу та нервів у разі частих ремонтів.

Американські аналітики з Consumer Reports опублікували результати нового дослідження, в якому перевіряли надійність автомобілів. Підсумковий список із найбільш безпроблемних машин вони радять для покупки у 2024 році.

Тойота Королла

Знаменитий седан «Тойоти», який, можливо, має не найбільш захоплюючий дизайн або розкішний інтер’єр, зате здатний демонструвати видатну надійність, оцінену американськими експертами в 77 балів зі 100.

Acura RDX

У світі компактних преміальних кросоверів ця модель суббренду Honda настільки гарна, наскільки це можливо. Заокеанські журналісти називають її швидким і маневреним «паркетником» із розкішним салоном, а також чи не найміцнішим автомобілем у своєму сегменті з результатом у 80 балів зі 100.

Toyota RAV4

Один з кращих компактних кросоверів у своєму сегменті, який, крім непоганої паливної економічності та інтуїтивно зрозумілого управління, може похвалитися ще й відмінною надійністю. За цей показник машині було присвоєно оцінку в 80 балів зі 100.

Subaru Forester

Цей «паркетник» пропонує все те, що і RAV4, плюсом до яких йде просунута система повного приводу, просторий салон і відмінна оглядовість з крісла водія. А ще він майже не ламається. Завдяки своїй надійності японець набрав 82 бали зі 100.

BMW X5

Несподіваним чином такої самої оцінки з погляду відсутності технічних проблем, що і Forester (82 бали), удостоївся баварський кросовер BMW X5. Це єдиний представник середньорозмірного розкішного класу, який увійшов до рейтингу.

Toyota Camry

Далеко на найсвіжіший автомобіль у сегменті седанів D-класу, але, як і раніше, один з кращих. У нього відносно невисока витрата палива, витривала гальмівна система, ергономічний салон та приємна робота підвіски. Крім того, він рідко виходить із ладу. Оцінка надійності – 86 балів із 100.

Toyota 4Runner

Найнадійніший за версією Consumer Reports автомобіль, який можна купити в 2024 році, це позашляховик 4Runner. Японському всюдиходу підкорилася оцінка 87 балів, що стала недосяжною для будь-якої іншої машини як у сегменті, так і за його межами.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.