Головна Авто Названо американські автомобілі, які не варто купляти за жодних обставин

Названо американські автомобілі, які не варто купляти за жодних обставин

0
765

Існують автомобільні моделі, які можуть стати великою проблемою для ваших фінансів через проблеми з обслуговуванням та ремонтом. Вартість цих авто не виправдовується надійністю чи якістю. Експерти склали рейтинг ризикованих автомобілів, які варто уникати при покупці.

Chrysler 300

Chrysler 300 посідає 6-е місце в списку “20 автомобілів, яких слід уникати будь-якою ціною у 2023 році” від Money Inc. Згідно з оглядом, Chrysler 300 відстає в технологіях, має меншу продуктивність порівняно з іншими авто класу і застарілий дизайн. Ремонт може бути витратним через високу ціну запчастин.

Buick Encore GX

Buick, за даними Consumer Reports, увійшов до списку “15 найненадійніших автомобільних брендів 2023 року”. Encore GX 2023 року визнано однією з найгірших моделей для покупки через високі витрати на обслуговування та проблеми з системою гальм, двигуном та паливною системою.

Ford Explorer

Explorer потрапив до списку “Найгірші автомобілі, позашляховики та вантажівки, які ви можете купити у 2023 році”. Цей автомобіль відзначається високою ціною для свого класу, низькою продуктивністю, невеликою надійністю та нецікавим інтер’єром, що робить його менш конкурентоспроможним.

Dodge Caravan

Dodge Caravan увійшов в антирейтинг через низьку продуктивність і високі витрати палива. Його повільне прискорення не виправдовує його потужний двигун.

Cadillac XT4 Sport

XT4 Sport визнано неякісним через слабкий двигун і обмежений салон, а Motor1 навіть зауважив, що його важко вибрати порівняно з конкурентами, такими як BMW X3, Genesis GV70 і Lexus NX.

Lincoln Aviator

Lincoln Aviator опинився в списку найненадійніших марок автомобілів із прогнозованим рейтингом 54/100. Модель Aviator має серйозні проблеми з електронікою, системою приводу та підвіски, які роблять його не надто надійним вибором.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Дякуємо!

Тепер редактори знають.