Нова Hyundai Creta – названо можливу дату прем’єри

0
106

Підготовка оновленої версії корейського бестселера Hyundai Creta добігає кінця, а компанія готується до прем’єри цієї моделі. Напередодні представники цієї марки анонсували спеціальний захід, запланований на 16 січня 2024 року, але подробиць про нього поки не повідомили. Профільні закордонні автомобільні видання схиляються до того, що на ньому представлять довгоочікуване оновлення кросовера Creta.

Передбачається, що з рестайлінгом знаменитий компактний кросовер Hyundai, який приніс їй славу в сегменті SUV, стане привабливішим зовні, а також технологічнішим та безпечнішим.


До арсеналу машини повинні увійти такі функції ADAS (Advanced Driver Assistance Systems), як система адаптивного круїз-контролю та моніторингу «сліпих» зон, екстреного гальмування та запобігання зіткненням.

Зовнішні зміни повинні світитися до появи у машини перелицьованої передньої частини кузова, де дебютують інші решітки радіатора, натхненні «старшим» Palisade, перероблений бампер і вертикально розташовані світлодіодні фари і нові денні ходові вогні. Тоді як корми зміниться за рахунок інших задніх ліхтарів та бампера.


Рестайлінг торкнеться і внутрішнє оздоблення кросовера. Машині дістанеться цифрова 10,25-дюймова цифрова комбінація приладів, схожа на ту, що дебютувала в оновленому Seltos, а також бездротова зарядка для смартфона, люк у даху та зарядні роз’єми USB Type-C.

Під капотом змін не очікується. Залежно від ринку машину продаватимуть як з бензиновими атмосферними та турбованими моторами, так і з дизельними агрегатами.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!