Новий Volkswagen Golf (MK8), який з’явиться у 2024 році: що про нього відомо

0
823

Компанія Volkswagen готується до того, щоб представити фінальну інтерпретацію хетчбека Golf, яка виявиться останньою в історії цієї моделі, яка використовує двигун внутрішнього згоряння. Яким буде такий автомобіль, а також як він може виглядати представили журналісти та дизайнери американського порталу «Carscoops».

Golf – це, мабуть, одна з найпопулярніших назв в автомобільному світі. Актуальне, восьме покоління хетчбека, з’явилося в 2019 році. Очікується, що планова модернізація привнесе до дизайну машини лише точкові зміни.


Як видно на рендерних зображеннях, у нового Golf практично напевно збережуться бічний профіль і радіаторні грати, тоді як передній бампер з повітрозабірниками у вигляді «усмішки» нададуть 5-дверці свіжий вигляд.


Від дизайну задньої частини кузова журналісти чекають на ще менш значні зміни. Швидше за все вони будуть зосереджені у новій світлодіодній графіці задніх ліхтарів та невеликих коригуваннях нижньої частини бампера.

Частина змін відбудеться всередині машини, але наскільки серйозними вони поки що сказати складно.


У технічному боці все залишиться плюс-мінус так само, як зараз. Хетчбек побудують на платформі MQB Evo, але можуть удосконалити налаштування шасі, тим самим трохи покращивши керованість та ходові характеристики 5-дверей.


Лінійка двигунів автомобіля не зміниться і включатиме ті ж агрегати, що і зараз, але вже в наступному поколінні жодного ДВЗ в ній не залишиться.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!