У Мережі показали звалище з розплющеними новими автомобілями та прототипами General Motors

0
431

Автомобільні звалища часто стають тими місцями, де можна знайти справжні перлини. І саме ця покинута стоянка, виявлена ​​США, виняток.

Користувачі соціальної мережі Reddit поділилися кількома фотографіями, зробленими на одному з автомобільних звалищ у штаті Вісконсін, де зберігаються наполовину знищені машини та прототипи концерну General Motors.


Йдеться зовсім не про старі авто, а про нові, відправлені під прес з причин, про які залишається тільки здогадуватися.

На одному зі знімків виявився прототип електричного середньорозмірного кросовера Cadilac Lyriq, який став на конвеєр у середині минулого року. Цікавий момент полягає у тому, як він виглядає.


Частина кузова машини покрита характерним камуфляжем для випробувальних прототипів, у яких інженери тестують різні функції перед тим, як запустити модель у виробничу фазу.

Тестовий кросовер практично повністю зруйнований і навряд чи отримав ушкодження, проходячи випробування на безпеку. Швидше за все його просто збиралися утилізувати, але з якихось причин залишили в такому розплющеному стані іржавіти на звалищі.


Крім прототипу Lyriq, на цій же стоянці були виявлені й інші автомобілі General Motors, включаючи кілька пікапів і седанів Cadillac і Chevrolet. Усі вони також розчавлені пресом і годяться відновлення.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!