Volkswagen випустить у 2024 році новий 7-місний кросовер

0
479

У Китаї семимісний кросовер Tayron пропонується ще з 2018 року і випускається на потужностях спільного бізнесу місцевої компанії FAW і самого Volkswagen. Але, схоже, невдовзі ця модель вибереться за межі «Піднебесної». Принаймні про це пишуть авторитетні індійські ЗМІ, які називають нове покоління Tayron глобальною моделлю, яку продаватимуть у тому числі в Європі.

Машина повинна стати на конвеєр в 2024 році і отримати як 5-місний, так і 7-місний салон, а як платформу задіяти архітектуру MQB-A2.

У такому випадку кросовер розташується в гамі SUV-моделей VW на сходинку вище компактного кросовера Tiguan, але нижче Touareg, виявившись чимось на зразок аналога Skoda Kodiaq.

Чи відрізнятиметься новинка по дизайну від китайського Tayron або виявиться близька за зовнішнім виглядом до «піднебесного» кросоверу, який, очевидно, знімати з виробництва не збираються, поки невідомо.

Що стосується технічної частини, то як двигуни для глобального «паркетника» можуть використовувати 2-літрові бензинові та дизельні мотори, доповнені 48-вольтовим стартер-генератором, зв’язку яким складе 7-швидкісна роботизована коробка передач DSG, а також передній або повний тип приводу .

Випускати новий 7-місний кросовер Volkswagen збираються на потужностях одного із заводів німецької марки у Німеччині.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!