Короткий позашляховик Toyota Land Cruiser FJ показали на нових зображеннях

0
1246

У серпні цього року Toyota представила нове покоління позашляховика Land Cruiser Prado, для якого виділили окремий індекс 250. Ближче до прем’єри автомобіля на слайдах було показано силует трьох моделей, дві з яких показали на нещодавній виставці Japan Mobility Show: електричний позашляховий концепт Land Cruiser Se та триколісний «батарейний» засіб індивідуальної мобільності Land Hopper.

Третя, досі безіменна машина, була коротким квадратним позашляховиком з великими шинами і високим кліренсом.

За неофіційною інформацією, йдеться про міні-версію моделі «Ленд Крузер», яка має отримати ім’я Land Cruiser FJ. Як вона може виглядати, показав незалежний дизайнер Ендрю Герреро.


На думку автомобільного художника, це буде хоч і короткий, але 5-дверний автомобіль з C-подібними денними ходовими вогнями і більш спрощеним зовнішнім виглядом, ніж у моделі 250 серії.

Машина матиме власні виступаючі пластикові накладки на арках, що прикривають великі колеса, взуті в «зубасті» покришки, а на кришці багажника розташується кофр із запасним колесом, на якому буде нанесена назва моделі: Land Cruiser FJ.


Очікується, що позашляховик отримає незалежну передню підвіску на подвійних поперечних важелях спереду і вісь багатоважеля ззаду.

Як платформа для новинки може виступити архітектура TNGA-F (Land Cruiser 250 і 300), або модифікований візок IMV, що використовується в актуальних Hilux і Fortuner.

У продаж такий позашляховик може вийти у найближчі кілька років.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!