Новий Porsche Taycan “затьмарив” Tesla Model S Plaid на Нюрбургрингу

0
504

Нова топова версія Porsche Taycan випередила Tesla Model S Plaid на Нюрбургрингу майже на півхвилини. Він став одним із найшвидших Porsche на легендарній трасі, показавши час 7 хвилин 7 секунд.

Новий конкурент Tesla Model S Plaid намагався встановити новий рекорд кола для серійних електромобілів під керуванням головного тестера Ларс Керна. Лідер модельного ряду, швидше за все, Turbo GT показав час на 26 секунд швидше, ніж попередній найшвидший автомобіль Porsche, Taycan Turbo S, і на 28 секунд випередив Model S Plaid.

Керн сказав, що він «намагався щосили». «Двадцять шість секунд – це піввічності в автоспорті, – сказав Кевін Гік, керівник модельного ряду Taycan. — Час кола Ларса 7:07,55 на Північній петлі є сенсаційним, ставлячи Taycan в один ряд із електричними гіперкарами. І найвражаюче в цьому те, що протягом кількох кіл Ларс показав майже однаковий час».

Інсайдери Porsche, як і раніше, мовчать про показники потужності, але очікується, що вона складе близько 1000 к.с., щоб не відставати від Model S Plaid.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!