Новий Suzuki Jimny показали на офіційних фото

0
927

Suzuki Motor опублікувала фото і інформацію про субкомпактний позашляховик Jimny нового, четвертого за рахунком покоління. Презентація автомобіля відбудеться на початку липня. Поки мова йде тільки про моделі в специфікації для внутрішнього японського ринку. Нагадаємо, що Jimny попереднього зразка випускався цілих 20 років – з 1998 по 2018 рік.

Дизайн нового позашляховика виконаний в агресивному ключі і відображає стилістичну спадщину попередніх поколінь моделі. Так, конфігурація решітки радіатора і розташування оптики відсилає до першого Jimny (LJ10), а нехитра пластика кузовних панелей схожа на позашляховик другий генерації (SJ30). Екстер’єр передбачає не тільки однотонну, а й двобарвну схему фарбування.

Салон новинки зроблений практичним і простим. Передня панель виготовлена ​​з чорного пластику без будь-яких декоративних вставок, водійські прилади виконані у вигляді двох окремих циферблатів, між якими встановлено дисплей бортового комп’ютера. У верхній частині центральної консолі розташовується дисплей мультимедійної системи. Зверніть увагу, що прилади і мультимедіа встановлені в грубих прямокутних “коробах” – такий стиль.

Suzuki Jimny четвертого покоління зберіг головні конструктивні атрибути справжнього позашляховика. У нього окрема лонжеронная рама, нерозрізні мости, залежні підвіски, роздавальна коробка з заниженою передачею. Всі версії – з повним приводом.

Гамма двигунів Jimny для Японії включає два бензинових агрегату: турбо об’ємом 660 куб. см і «атмосферник» 1,5 л. Модифікація з більшим мотором традиційно для японської версії моделі називається Jimny Sierra. 660-кубовий трьохциліндровий мотор носить марку R06, його потужність – 64 к.с., крутний момент – 95 Нм. Характеристики 1,5-літрового мотора поки не повідомляються. Обидва двигуни поєднуються з 5-ступінчастою МКП або 4-діапазонним “автоматом”.

Для Jimny з 660-кубовим двигуном заявлені три комплектації – XG, XL і XC. Для Jimny Sierra – JL і JC.

Базова XC має на увазі передні і бічні подушки безпеки, галогенові фари, кондиціонер, 16-дюймові колеса на штампованих дисках. XL доповнена протитуманними фарами, клімат-контролем, системою безключового доступу в салон, електроприводом дзеркал заднього виду. Версія XC – це світлодіодні фари з омивачем, круїз-контроль, легкосплавні диски.

Вихідна для Jimny Sierra комплектація JL оснащена фронтальними і бічними подушками безпеки, клімат-контролем, електроприводом дзеркал, системою безключового доступу в салон, 15-дюймовими колесами на штампованих дисках, протитуманними фарами. Версія JC дооснащена світлодіодними фарами з омивачем, круїз-контролем і має легкосплавні диски. Зовні Jimny Sierra можна відрізняється пластиковими розширювачами колісних арок.

Зі зміною поколінь для Suzuki Jimny вперше буде доступна система безпеки Safety Support з монокулярною камерою і лазерними сенсорами – вона розпізнає перешкоди попереду і в екстрених випадках автоматично гальмує. Система працює в діапазоні від 5 до 100 км/год, але пішоходів вона розпізнає в діапазоні 5-60 км/год.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!