Експерти назвали найпроблемніші у світі компактні SUV з пробігом

0
808

В рамках дослідження, проведеного порталом Whatcar.com спільно зі страховою компанією MotorEasy, було визначено рейтинг найпроблемніших компактних кросоверів на вторинному автомобільному ринку. Фахівці опитали 25 тисяч власників кросоверів у Великій Британії, щоб з’ясувати, з якими проблемами вони зіткнулися за останні два роки експлуатації своїх автомобілів. Ці дані дозволили експертам сформувати список автомобілів, які також присутні на вторинному ринку України.

Citroen C3 Aircross (2017 – теперішній час)

Сюрпризом у цьому списку став Citroen C3 Aircross, який випускається з 2017 року. Незважаючи на загальну репутацію Citroën щодо надійності, 29% власників цієї моделі повідомили про проблеми. Найчастіше автомобілі цієї моделі потрапляли в сервіс через неполадки в гальмівній системі, проблеми з кондиціонерами, електрикою та кузовом. При цьому 43% автомобілів перебували в ремонті понад тиждень. Однак 71% власників змогли скористатися гарантією, а 14%, що залишилися, витратили більше £1500 (80 тис. грн.) на ремонт.

MG ZS (2017 – теперішній час)

Ще одним джерелом розчарувань серед британських власників став кросовер MG ZS. 33% респондентів поскаржилися на проблеми з електрикою та двигуном. Більшість, а саме 93%, змогли отримати безкоштовний ремонт, але 7%, що залишилися, довелося заплатити до £200 (10 тис. грн.). Основним невдоволенням власників був тривалий термін ремонту, що перевищує тиждень.

Skoda Kamiq (2019 – теперішній час)

Найвищий відсоток скарг серед респондентів виявився у кросовера Skoda Kamiq. 44% власників за останні два роки стикалися з необхідністю звернення до сервісних центрів, хоча це були й не дуже критичні поломки. Проблеми стосувалися двигуна, вихлопної системи та мультимедійного комплексу. Майже всі, а саме 93%, скористалися гарантійним ремонтом, тоді як 7%, що залишилися, сплатили близько £50 (2,2 тис. грн.).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!